fbpx

Montage, demontage wordt door de zaakvoerder van Whoop uitgevoerd. Dakkoffers en dakdragers worden gratis gemonteerd).

Betaling gebeurd vooraf op ons rekeningnummer (IBAN: BE02 7360 2786 5740) of cash indien afgesproken.

De waarborg is geen limiet op de schade gebracht aan de dakkoffer en/of dakdragers. Gelieve 1 week op voorhand te bestellen, om te garanderen dat er een dakdrager beschikbaar is voor uw wagen. Alsook het materiaal op de afgesproken datum terug te brengen, dit om extra kosten en problemen voor andere huurders te vermijden.

De dakkoffer mag tijdens de huurperiode niet worden verwijderd/verplaatst. De gehuurde materialen dienen als een goede huisvader worden onderhouden.

Wanneer het gehuurde artikel vroeger wordt teruggebracht, wordt de afgesproken prijs betaald.
Voor het vertrekt gebeurt er controle door beide partijen. Indien er bv nadien schade wordt vastgesteld aan het artikel, kan dit invloed hebben op de waarborg.

Whoop is niet verantwoordelijk voor schade aan de auto tijdens de reis. Zowel de dakdrager als de dakkoffer zijn vergezeld van 1 sleutel tijdens de periode van huur. Altijd de koffer afsluiten: wij zijn in geen enkel geval verantwoordelijk bij verlies of diefstal.

De huurder is verantwoordelijk voor een verzekering van de door hem gehuurde artikelen (niet verplicht).

Waarborg wordt teruggegeven na het terugbrengen van het gehuurde materiaal, indien er geen schade is aan het materiaal. De waarborg wordt altijd vooraf mee overgeschreven en storten wij na controle van het gehuurde materiaal terug op uw rekening.

Het gehuurde materiaal dient op retourdatum volgens afgesproken tijd binnen te zijn, te laat = 50% bijbetalen.

De maximumsnelheid voor een auto met dakkoffer of skibox is dezelfde als voor auto’s zonder koffer. Wij adviseren een maximumsnelheid van 130 km/h. Overschrijd evenmin (indien van toepassing) de door de overheid aanbevolen maximumsnelheid. Ook op de Duitse Autobahn.