fbpx

Posts

Trekhaak koffer Thule Arcos 400L

Nieuw in ons assortiment is de trekhaakkoffer. We kregen van veel mensen met een (toekomstige) elektrische wagen, of we een oplossing hebben voor de windweerstand die een dakkoffer geeft.

Daarom verhuren we als trekhaakkoffer de Thule Arcos Large van 400L inhoud.
Simpel gezegd; een koffer op je trekhaak. Deze trekhaakkoffer – oftewel trekhaakbox of bagagebox – zet je op de bol van de trekhaak, net zoals een fietsendrager.

VOORDEEL: De vraag bij elektrische auto’s, is hier groot naar, omwille van de positieve luchtweerstand. En hij heeft het dus ene positief effect op uw bereikbaarheid in vergelijking met een dakkoffer.

NADEEL: meer kans op ongelukken (parkeren of schade door derden), alsook moet u zelf een duplicaat nummerplaat meebrengen voor hierop.

PRIJS: deze koffer huren kost 15€/dag. Installatie inbegrepen. De waarborg ervoor is 250€.  Indien u deze liever koopt, we hebben ook een verkoopactie.

De Thule Arcos geeft u veel laadruimte aan de achterkant van uw auto, waardoor het dak vrij blijft om de windweerstand te verminderen of om andere ladingen te vervoeren. Het ontwerp van Thule Arcos is modern en gestroomlijnd, met een aerodynamische vleugelvorm waardoor het aanvoelt als een natuurlijke verlenging van het voertuig.

Ideaal voor elektrische auto’s. De laadbak zit laag bij de grond, waardoor het laden en lossen van vracht gemakkelijk wordt. Tegelijkertijd kunt u dankzij het lage profiel en de wigvorm op elk moment bij de kofferbak van uw auto.

De duurzame harde buitenkant beschermt uw lading tegen vuil en water. Thule Arcos is ontworpen voor eenvoudige montage, bediening en reiniging en is een geweldige metgezel voor zowel het dagelijks leven als avonturen.

Inhoud: 400L (171 x 78 x 54cm)

Wij verhuizen!

Wij verhuizen!

Op 1 mei gaan we verhuizen naar een ruimere locatie, in vogelvlucht 2 kilometer verder dan onze huidige.

Voortaan kunnen we u een betere ervaring en meer materiaal aanbieden, alsook zal er een ruimere parking zijn. U kan ons vinden achter de gebouwen van Somaconstruct te Mollem.

Klanten met reeds een afspraak na 1 mei, zullen de nodige communicatie nog ontvangen betreffende de nieuwe locatie
Het adres is: Z.5, 370 in 1730 Asse-Mollem.

Welkom bij Whoop!

Je kan bij ons terecht voor het huren van dakdragers, een dakkoffer, fietsdragers en sneeuwkettingen.

Montage is inbegrepen, zodat je zonder zorgen op vakantie kan. Voor een vrijblijvende verhuur offerte, kan je het formulier op de website invullen. We contacteren jou binnen 24hr met een prijsofferte en info over beschikbaarheid.

Waarom verhuur?
Ik merkte dat (lease)rijders, telkens ze van auto wisselen, opnieuw moeten investeren in dure dakdragers. Alsook is er de opslag van een grote, misschien -ondertussen- verouderde dakkoffer, die de rest van het jaar onbenut is. Ik zorg ervoor dat je met de juiste dakdragers & recente modellen van dakkoffers op reis kan!

Gelegen te Asse in Vlaams-Brabant, op een boogscheut van de Brusselse Ring en centraal gelegen vanuit Limburg, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Op onze website vind je een overzicht van alle aangeboden skikoffers, fiets- en dakdragers per auto & model. Annulering omwille van COVID-19 is kosteloos.

https://whooprs.be​

tot binnenkort en welkom bij Whoop!