fbpx

Posts

Wij verhuizen!

Wij verhuizen!

Op 1 mei gaan we verhuizen naar een ruimere locatie, in vogelvlucht 2 kilometer verder dan onze huidige.

Voortaan kunnen we u een betere ervaring en meer materiaal aanbieden, alsook zal er een ruimere parking zijn. U kan ons vinden achter de gebouwen van Somaconstruct te Mollem.

Klanten met reeds een afspraak na 1 mei, zullen de nodige communicatie nog ontvangen betreffende de nieuwe locatie
Het adres is: Z.5, 370 in 1730 Asse-Mollem.

Welkom bij Whoop!

Je kan bij ons terecht voor het huren van dakdragers, een dakkoffer, fietsdragers en sneeuwkettingen.

Montage is inbegrepen, zodat je zonder zorgen op vakantie kan. Voor een vrijblijvende verhuur offerte, kan je het formulier op de website invullen. We contacteren jou binnen 24hr met een prijsofferte en info over beschikbaarheid.

Waarom verhuur?
Ik merkte dat (lease)rijders, telkens ze van auto wisselen, opnieuw moeten investeren in dure dakdragers. Alsook is er de opslag van een grote, misschien -ondertussen- verouderde dakkoffer, die de rest van het jaar onbenut is. Ik zorg ervoor dat je met de juiste dakdragers & recente modellen van dakkoffers op reis kan!

Gelegen te Asse in Vlaams-Brabant, op een boogscheut van de Brusselse Ring en centraal gelegen vanuit Limburg, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Op onze website vind je een overzicht van alle aangeboden skikoffers, fiets- en dakdragers per auto & model. Annulering omwille van COVID-19 is kosteloos.

https://whooprs.be​

tot binnenkort en welkom bij Whoop!