fbpx

Nieuw in ons assortiment is de trekhaakkoffer. We kregen van veel mensen met een (toekomstige) elektrische wagen, of we een oplossing hebben voor de windweerstand die een dakkoffer geeft.

Daarom verhuren we als trekhaakkoffer de Thule Arcos Large van 400L inhoud.
Simpel gezegd; een koffer op je trekhaak. Deze trekhaakkoffer – oftewel trekhaakbox of bagagebox – zet je op de bol van de trekhaak, net zoals een fietsendrager.

VOORDEEL: De vraag bij elektrische auto’s, is hier groot naar, omwille van de positieve luchtweerstand. En hij heeft het dus ene positief effect op uw bereikbaarheid in vergelijking met een dakkoffer.

NADEEL: meer kans op ongelukken (parkeren of schade door derden), alsook moet u zelf een duplicaat nummerplaat meebrengen voor hierop.

PRIJS: deze koffer huren kost 15€/dag. Installatie inbegrepen. De waarborg ervoor is 250€.  Indien u deze liever koopt, we hebben ook een verkoopactie.

De Thule Arcos geeft u veel laadruimte aan de achterkant van uw auto, waardoor het dak vrij blijft om de windweerstand te verminderen of om andere ladingen te vervoeren. Het ontwerp van Thule Arcos is modern en gestroomlijnd, met een aerodynamische vleugelvorm waardoor het aanvoelt als een natuurlijke verlenging van het voertuig.

Ideaal voor elektrische auto’s. De laadbak zit laag bij de grond, waardoor het laden en lossen van vracht gemakkelijk wordt. Tegelijkertijd kunt u dankzij het lage profiel en de wigvorm op elk moment bij de kofferbak van uw auto.

De duurzame harde buitenkant beschermt uw lading tegen vuil en water. Thule Arcos is ontworpen voor eenvoudige montage, bediening en reiniging en is een geweldige metgezel voor zowel het dagelijks leven als avonturen.

Inhoud: 400L (171 x 78 x 54cm)